Massa Hair Styler

Saç dökülmesi nedenleri ve çözümleri

saç dökülmesi

Çağımızda birçok insanın en büyük sorunlarından birisi de saç dökülmesi. Bu yazımızda hem erkek hemde kadınlar için büyük bir problem olan saç dökülmesi ile ilgili nedenlerini ve çözümlerinden ipuçları vereceğiz.

Saç dökülmesi sebepleri

1.Genetik faktörler

Saç dökülmesinin nedenleri kadın ve erkeklerde farklı olabilir.Genetik faktörler erkeklerde saç dökülmesinin en büyük nedenlerinden birisi olabilir.

2.Saç derisinde problemler

Saç derisinde kuruma,kabuklanma veya kaşınma gibi sorunlarınız varsa eğer bir dermotoloğa görünmenizi tavsiye ederiz.Egzema,akne mantar ve liken gibi deri hastalıkları saç dökülmesine sebep olabilir.

3.Düzensiz ve yetersiz beslenme

Vücudumuzun düzensiz beslenmeyle beraber yaşamsal fonksiyonlarımızda bozulmalar meydana geldiği gibi bu saçlarımıza da yansıyor.Vücuttaki vitamin,demir gibi eksiklikler saç dökülmesine sebep olabilir.Beslenme alışkanlığınızı düzelterek bu sorunu çözebilirsiniz.

4.Vitamin eksiklikleri

Saçlarımızın beslenmesini sağlayan (D vitamini, B12, biotin, demir, çinko) vücudumuzda yeteri kadar bulunmuyorsa bu da saçlarımızın dökülmesine sebep olabilir.Vücudumuzda herhangi bir eksiklik olup olmadığına uzman bir doktora başvurabilirsiniz.

5.Sinir ve stres

Yorucu iş temposu,hayatta yaşadığımız olumsuz faktörler,canımızı sıkan şeyler.Bunlarda saçlarımızın dökülmesine sebeptir.Bu süreçte eğerki kullanılan bir ilaç varsa kullanılan ilaçlarda saçları dökmeye sebep olabilir.

5.Kozmetik ürünler ve şekillendiriciler

Yapılan boyalar,açıcı ürünler,fön makineleri,düzleştiriciler kimyasal ve fiziki açıdan saçlarımızı yorar.

Çok sık topluyorsanız saçlarınızı bundan vazgeçmenizi tavsiye ederiz.Çok sıkı sıkı toplanan saçlar daha zor hava aldığı için dökülmeye sebep olabilir.

6.Doğum sonrası dökülen saçlar

Hamileyken dökülmeyen saçlar doğum sonrası 2-3 ay sonra dökülebilir.Endişe etmeye hiç gerek yok çünkü bu geçici bir durumdur.

Bu faktörlerle beraber dökülmeyi problemlemine daha hızlı ve kalıcı sonuç elde etmek için tavsiye edebileceğimiz ürünlerde mevcuttur.

Saç dökülmesine karşı serum

EUGENE PERMA STIMULANT SAÇ DÖKÜLME ÖNLEYİCİ TONİK

saç dökülmesi ürünü

İçerdiği aktif maddeler ile saç köklerini ve aktivitesini teşvik etmek için hücresel yüzedeyde çalışır.Saça yeniden enerji verir ve saç köklerini uyarır.

EUGENE PERMA STIMULANT KULLANIMI

Saçlarınıza şampuan yaptıktan sonra temiz saç derisine kutudan çıkan 1 ampülü şişenin ucundan tuttuturarak masaj yardımıyla uygulayınız.

Haftada 3 sefer 3 ay boyunca kullanımda labaratuvarlarda yapılan testlere göre ortalama 3.000 adet yeni saç teli çıkardığı kanıtlanmıştır.

EUGENE PERMA STIMULANT ürününün hem kadın hemde erkek için olan serileri mevcuttur.